Välj sida

One Click LCA NS 3720

Beregne referanse klimaspor for bygninger som er i tråd med norske krav, optimaliser karbonytelse og tjen BREEAM-NOR kreditt
 
Be om pristilbud

One Click LCA Norge produktalternativer

For fullstendig informasjon om One Click LCA produktalternativer vennligst besøk vår prisside eller skriv til sales@oneclicklca.com

 

Lever din LCA for NS 3720 enkelt med dette verifiserte verktøyet

Enkelt å bruke og en robust løsning for kompatibel Livssyklus Evaluering for NS 3720 med brukervennlige sammenlignings- og rapporteringsverktøy. Det inkluderer Carbon Designer til å opprette og enkelt sammenligne Referanse bygninger, manuell import, EPD Norge og andre europeiske EPD’er. Hvis du har spørsmål, kan du kontakte vårt hjelpsomme team med LCA eksperter via e-post og få tilgang til vår detaljerte digitale dokumentasjon.

 

Automatisert import fra Revit, Solibri og Excel

I tillegg til alle Oppstart funksjoner, med Business pakken kan du også importere data automatisk fra Revit, IES, Excel og mer. Du vil også kunne laste ned EPDs, bruke Modellsjekkeren til å teste modellen før import, og LCA sjekkeren for å teste plausibiliteten til resultatene dine. Du vil også kunne få tilgang til de anonyme karbon referanseindeks dataene fra Carbon Heroes.

 

Avansert Ecodesign og maksimert effektivitet

I tillegg til alle Business funksjoner, vil du få tilgang til Materiale referanseindeks, du vil kunne produsere dine egne konkrete sammensetninger, få tilgang til pakker med materiale og opprette egne private, og opprette automatiserte, visuelle Word rapporter. Du vil også kunne chatte i nåtid med en av våre LCA eksperter, for å løse ethvert problem du skulle ha med dine beregninger.


breeam-norway
Opptil 14 BREEM NOR kreditter tilgjengelig. Hvis du vil beregne BREEAM NOR kreditt må du kjøpe en Add-on i tillegg til abonnementet.

Be om et pristilbud. Ønsker du å se hvordan programvaren fungerer eller trenger du mere hjelp? Bestill en demo fra salgseksperten vår eller start din gratis prøveperiode.

Be om et pristilbud for One Click LCA Norge

 

Hvordan komme i gang med One Click LCA Norge

Velg hvilket abonnement som passer best for dine behov (Oppstart, Business, eller Ekspert).

Velg de BREEAM NOR kredittene som er interessante for deg og kjøp den nødvendige add-on i tillegg til abonnementet ditt.

Når du vet hvilken pakke som er riktig for deg, be om et pristilbud. Ønsker du å se hvordan programvaren fungerer, eller trenger du mere hjelp? Bestill en demo fra salgseksperten vår eller start din gratis prøveperiode.

Jobbe med BREEAM NOR eller interessert i å opprette referansebygninger?

Sjekk de tilgjengelige add-on funksjonene.

Carbon Designer for å opprette referansebygninger

Med Carbon Designer, kan du enkelt opprette en grunnlinje eller referansebygning eller beregningsformål. Dette verktøyet er spesielt nyttig i de tidlige fasene av prosjektet, siden det bare krever bygningens fasong og størrelse for å beregne årlig LCA. Etter det kan du teste forskjellige strukturer og materialvalg og redusere den nedfelte karbonen i prosjektet ditt. Carbon Designer er tilgjengelig som en ekstra add-on for Business og Ekspert abonnement.

BREEAM NOR kreditter

Hvis du også ønsker å beregne Livssyklus Påvirkninger kreditter for BREEAM NOR, kan du kjøpe en add-on for å gjennomføre kompatible LCA’er for BREEAM NOR.

One Click LCA er godkjent for BREEAM NOR NC 2016 eller BREEAM NOR (1.0. & 1.1.) og kan levere både Livssyklus Evaluering og Livssyklus Pris kreditter. Les den fulle listen og se hvordan du kan oppnå opptil 14 kreditter for BREEAM NOR NC 2016.

Hva våre brukere sier om One Click LCA

One Click LCA har tillatt oss å levere en LCA innenfor en tidsramme vi neppe ellers kunne ha møtt. Verktøyet er svært fleksibelt, standard kompatibelt og har kompetent støtte. Andreas Asker

Miljökonsult, WSP Sverige AB, Sverige

One Click LCA er svært intuitivt, har en stor material database og rask støtte. Jeg vil absolutt anbefale det, og vi ser frem til å bruke det i fremtidige prosjekter. Erlend Kulander

Kvitrud, Energirådgiver, NIRAS, Norge

Jeg har jobbet med One Click LCA i ca 6 måneder: det er brukervennlig og er lett å lære. Jeg vil anbefale dette verktøyet for fremtidige brukere. Eryk Ostrowski

BREEAM sertifisering-ekspert, Sweco Consulting, Polen

Anerkjent av industriledere

Innovasjon og topp ytelse med One Click LCA.

Bekreftede datasett

Land hvor i bruk

%

LCA programvare dekning

Sertifiserings ordninger

Test One Click LCA for NS 3270 og BREEAM NOR