Välj sida

One Click LCA voor MPG en BREEAM-NL

Vraag een Gratis Trial aan

One Click LCA biedt een gebruiksvriendelijke tool ter ondersteuning van de Milieuprestatie Gebouwen berekeningen (MPG) en is nu volledig gevalideerd ter ondersteuning van de Nationale Milieudatabase 3.0 om One Click LCA-gebruikers in staat stellen toegang te krijgen tot NMD 3.0-gegevens binnen enkele uren nadat deze aan de database zijn toegevoegd.

Als een One Click LCA gebruiker kun jij makkelijker dan ooit de maximale BREEAM credits behalen, inclusief de voorbeeldige Mat 01 LCA credit.

De hoge Mat 01 waardering betekent dat je alle beschikbare credits kunt behalen met een kleinere hoeveelheid materialen. Dit bespaart jou nog meer tijd.

Kies alleen voor het beste.

Waarom akkoord gaan met mindere kwaliteit, als je het allerbeste kunt uitproberen?

De kwaliteitsupdate is officieel geleverd door BRE en is wereldwijd zonder beperkingen te gebruiken in projecten – overal waar BREEAM ook gebruikt wordt.

Meld je aan voor de gratis webinar om het specifieke protocol voor jouw gewenste BREEAM-schema te leren

Werkt wereldwijd. En lokaal.

Maak gebruik van de hoogst gewaardeerde programma’s voor elk BREEAM-schema en meer dan 20 andere certificaties.

Gebruik One Click LCA om gemakkelijk de gestandaardiseerde rapporten voor CEEQUAL, LEED v4, DGNB en meer dan 20 andere certificatieschema’s wereldwijd en lokaal te verkrijgen.

Voer bestaande designdata in om jouw LCA-rapport te automatiseren, identificeer vervolgens de hotspots van jouw project, dupliceer, vergelijk en analiseer op een efficiënte manier.

 Wat onze gebruikers te zeggen hebben over One Click LCA

One Click LCA stelde ons in staat om een LCA te leveren in een schema dat we anders waarschijnlijk niet hadden kunnen verwezenlijken. Het programma is zeer flexibel, voldoet aan de standaarden en heeft een competente klantenservice. Andreas Asker

Miljökonsult, WSP Sverige AB, Sweden

One Click LCA is erg intuïtief, heeft een ruime materialendatabase en een klantenservice die snel reageert. Ik raad het zeker aan, en we kijken ernaar uit om het ook in toekomstige projecten te gebruiken. Erlend Kulander

Kvitrud, Energirådgiver, NIRAS, Norway

Ik werk nu ongeveer 6 maanden met One Click LCA; het is gemakkelijk om onder de knie te krijgen en gebruikersvriendelijk. Ik raad iedere toekomstige gebruiker dit programma van harte aan. Eryk Ostrowski

BREEAM certification specialist, Sweco Consulting, Poland

Waarom LCA automatiseren?

Life-Cycle Assessment is een internationaal erkende, wetenschappenlijke methodologie waarmee de duurzaamheid van een systeem, product of proces op een objectieve wijze gemeten kan worden. Je kunt dit langdradige proces nu automatiseren door je data te importeren vanuit je Building Information Models (BIM), Energy Models (gbXML) of simpele Excel bestanden en binnen enkele minuten een gestandaardiseerde Life-Cycle Assessment maken met One Click LCA.

Je kunt dat rapport vervolgens gebruiken om wijzigingen aan te brengen, design alternatieven te vergelijken en je toekomstige projecten te verbeteren met efficiënte benchmarking. Ben je een Revit gebruiker, dan kun je ervoor kiezen om gebruik te maken van onze plugin binnen Revit, om aldaar je LCA-proces te automatiseren. Zo niet, dan kun je nog steeds bij ons terecht, met of zonder BIM.

Maak gebruik van jouw lokale data

One Click LCA heeft de meest uitgebreide database van bouwmaterialen wereldwijd. Gebruikers hebben toegang tot internationale en lokale data van de hoogste kwaliteit (onder andere alle Nationale Milieudatabase, BRE EPD’s, IMPACT, INIES, Environdec en meer). De software is cloud en team-based, wat betekent dat jij altijd toegang hebt tot jouw data. Ook kun je collega’s, en zelfs mensen die niet binnen jouw organisatie werkzaam zijn, uitnodigen voor samenwerking en data-invoer.

Verdien meer certificatie credits

Wil jij graag de BREEAM certificatie ontvangen of wil je jarenlange duurzaamheid voor jouw project realiseren, dan is het uitvoeren van een Life-Cycle Assessment de goedkoopste en meest efficiënte manier om jouw project een boost te geven.

One Click LCA heeft templates klaarstaan die gebruikt kunnen worden in elk certificatieschema en waarmee gebruikers gemakkelijk gestandaardiseerde rapporten kunnen uitdraaien om te versturen naar het ‘duurzaam bouwen certificatieschema’ van hun keuze. De software is officieel goedgekeurd en voldoet volledig aan de eisen van DGNB, LEED v4, BREEAM en meer dan 20 andere certificatieschema’s

Betrouwbaar bevonden door marktleiders

Innoveren en presteren doe je met de One Click LCA software

Constructie datasets

Gebruikt in landen

%

LCA software beoordeling

Derde partij certificaties

Need help getting started?