LCA-insinööriharjoittelijaa (Helsinki)

Etsimme LCA-insinööriharjoittelijaa monipuolisiin tehtäviin

LCA-insinööriharjoittelijaa (Helsinki)

Etsimme LCA-insinööriharjoittelijaa monipuolisiin tehtäviin rakentamista ja rakennustuotteiden valmistusta palvelevaan alansa johtavaan ohjelmistoyritykseen.

Työskentelet alan johtavan rakennusalan elinkaariarviointityökalun, One Click LCA:n parissa ja autat rakennetun ympäristön ammattilaisia vähentämään ympäristövaikutuksia ja valitsemaan parempia ratkaisuja. Kiinnostuksestasi ja kompetensseistasi riippuen työskentelet eri teknisten tiimiemme kanssa, joita ovat projektit ja palvelut, elinkaaridata, asiakaspalvelu ja tuotekehitys. Paikka tarjoaa mahdollisuuden saada laaja-alaista kokemusta rakennusalan ympäristövaikutusten vähentämisestä ja laskentatyökalujen kehityksestä. Toimit alan johtavien asiantuntijoiden kanssa ja pääset seuraamaan alan kehitystä näköalapaikalta.

One Click LCA tekee kestävän suunnittelun mahdolliseksi kaikille

One Click LCA on maailman johtava ja nopeasti kasvava rakennusalan elinkaarikustannusten ja ympäristövaikutusten arviointityökalu. Bionova Oy:n Suomessa kehittämä työkalu on tällä hetkellä käytössä alan johtavilla toimijoilla yli 55 maassa.

Rakennukset ja rakentaminen aiheuttavat noin kolmasosan globaaleista ilmastovaikutuksista ja kuluttavat puolet materiaaleista. One Click LCA tarjoaa suunnittelijoille työkalut vaikuttaviin päätöksiin. Suomessa tarjoamme lisäksi konsultointipalveluita asiakkaillemme.

Autamme hankkeita ja valmistajia pienentämään hiilijalanjälkeä, elinkaarikustannuksia sekä kehittämään kiertotaloutta. Pilvipalvelu tarjoaa ratkaisut aina varhaisesta suunnittelusta hankkeiden seurantaan ja käytön optimointiin. Asiakkaisiimme kuuluvat alan johtavat organisaatiot kuten Arup, Foster+Partners, Ramboll, Saint-Gobain, NCC ja Skanska sekä valtiolliset tahot kuten norjalainen Statsbygg.

Kasvava organisaatiomme tarjoaa jatkuvasti uusia uramahdollisuuksia voit kehittää osaamistasi missä tahansa tiimeistämme.

Etsimämme henkilö on…

  • Aikaansaava ja käytännönläheinen
  • Kiinnostunut toimialasta ja innokas toteuttamaan muutoksia, joilla on merkitystä
  • Nopea oppimaan ja halukas parantamaan ja oppimaan uutta jatkuvasti

Paikka soveltuu sekä konsultointiprojektien toteuttamisesta että teknisestä taustatyöstä kiinnostuneelle henkilölle. Tarkka tehtäväkuva sovitetaan henkilön mukaan. Lopputyön tekeminen työn ohessa on mahdollista.

Hakijan tulee tuntea elinkaari-/hiilijalanjälkilaskennan perusteet. Kokemus alan ohjelmistojen käytöstä on hyödyksi. Lisäksi arvostamme huolellisuutta ja hyviä viestintätaitoja.

Arvostamme aiheeseen liittyviä saavutuksia, kompetensseja tai kokemusta, elinkaariarvioinnin ymmärtämistä ja relevanttia teknistä tai tieteellistä koulutusta.

Odotamme sujuvaa englanninkielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Työpaikka sijaitsee Helsingissä.

Kehity asiantuntijaksi kansainvälisesti alan johtavassa organisaatiossa

Bionova Oy on kasvuyritys, joka auttaa ammattilaisia rakentamaan kestävämmän tulevaisuuden. Arvostamme vahvasti halua toimia oikein, uteliaisuutta ja pyrkimystä erinomaisuuteen. Jos haluat työskennellä monimuotoisessa, epämuodollisessa ja luovassa ympäristössä tällä alalla olemme oikea yritys sinulle.

Työskentelet alan johtavien asiantuntijoiden kanssa, sinulla on huomattava vapaus, mutta myös vastuu omista tuloksista ja näet työsi vaikutukset nopeasti. Tämä on käytännönläheinen rooli käytännönläheisessä yrityksessä, joka on alansa kehityksen eturintamassa.

Tarjoamme joustavat ja miellyttävät työskentelyolosuhteet ja toimiston näköaloilla ja saunalla Helsingin keskustassa suoraan metroaseman yläpuolella.

Miksi hakea

  • Työskentelet alan johtavien asiantuntijoiden kanssa ja opit uutta huimaa vauhtia
  • Liity dynaamiseen, ystävälliseen, motivoituneeseen, kansainväliseen ja osaavaan tiimiin
  • Näe työsi tulokset ja niiden vaikutus asiakkaisiin nopealla aikataululla
  • Vapaus ja vastuu auttavat sinua kehittymään ja tekemään tuloksia, joilla on merkitystä
  • Epävirallinen työympäristö ja matala hierarkia mahdollistavat yhteistyön kaikkien työntekijöidemme kanssa positiosta riippumatta

Hakuprosessi ja aikataulu

Lähetä CV ja hakemus osoitteeseen careers@bionova.fi otsikolla “LCA-insinööriharjoittelija” ja kerro, miksi olet kiinnostunut tästä tehtävästä, miksi uskot, että olisit oikea henkilö tehtävään.

Tehtävä täytetään, kun sopiva kandidaatti on löytynyt, mutta haku päättyy viimeistään perjantaina 1. maaliskuuta 2019. Hakemukset käsitellään niiden saavuttua.

Lisätietoja antaa Tytti Bruce-Hyrkäs numerossa 0500 655 020.

Test One Click LCA now

You might also like