Juniori projektipäällikkö/trainee, ympäristövaikutukset/elinkaariarviointi

Etsimme uraansa aloittavaa projektipäällikköä

Juniori projektipäällikkö/trainee, ympäristövaikutukset/ elinkaariarviointi

Etsimme uraansa aloittavaa projektipäällikköä rakennusalan ja rakennustuotteiden elinkaariarviointipalveluiden pariin alan globaalisti johtavaan ohjelmistoyritykseen.

Autat rakennusalan ja rakennustuotteiden valmistuksen ammattilaisia vähentämään ympäristövaikutuksia ja löytämään parempia ratkaisuja hiilijalanjälki-, ympäristöseloste- ja elinkaariarviointiprojekteissa. Vastuihisi kuuluu asiakastarpeiden tunnistaminen ja projektien läpivienti kokonaisuutena. Työskentelet suoraan asiakasrajapinnassa ja saat kasvavaa vastuuta asiakastyöstä. Positio tarjoaa näköalapaikan vähähiilisen rakentamisen kehittämiseen alan johtavassa yrityksessä. Toimit yhdessä kansainvälistä huippua edustavien asiantuntijoiden kanssa ja pääset vaikuttamaan alan kehitykseen näköalapaikalta.

One Click LCA tekee kestävän suunnittelun mahdolliseksi kaikille

One Click LCA on maailman johtava ja nopeasti kasvava rakennusalan elinkaarikustannusten ja ympäristövaikutusten arviointityökalu. Bionova Oy:n Suomessa kehittämä työkalu on tällä hetkellä käytössä alan johtavilla toimijoilla yli 55 maassa.

Rakennukset ja rakentaminen aiheuttavat noin kolmasosan globaaleista ilmastovaikutuksista ja kuluttavat puolet materiaaleista. One Click LCA tarjoaa suunnittelijoille työkalut vaikuttaviin päätöksiin. Suomessa tarjoamme lisäksi konsultointipalveluita asiakkaillemme.

Autamme hankkeita ja valmistajia pienentämään hiilijalanjälkeä, elinkaarikustannuksia sekä kehittämään kiertotaloutta. Pilvipalvelu tarjoaa ratkaisut aina varhaisesta suunnittelusta hankkeiden seurantaan ja käytön optimointiin. Asiakkaisiimme kuuluvat alan johtavat organisaatiot kuten Arup, Foster+Partners, Ramboll, Saint-Gobain, NCC ja Skanska sekä valtiolliset tahot kuten norjalainen Statsbygg.

Kasvava organisaatiomme tarjoaa jatkuvasti uusia uramahdollisuuksia.

Sovellut tehtävään, jos olet…

 • Aikaansaava, itsenäinen ja käytännönläheinen
 • Kiinnostunut toimialasta ja innokas toteuttamaan muutoksia, joilla on merkitystä
 • Nopea oppimaan ja halukas parantamaan ja oppimaan uutta jatkuvasti
 • Ymmärrät asiakkaan tarpeet ja voit tarjota niihin relevantteja ratkaisuja ja tuloksia
 • Tehokas kommunikoija niin suullisesti kuin kirjallisestikin
 • Hyvä hahmottamaan kokonaisuuksia, käsittelemään suuria määriä tietoa, tunnistamaan olennaiset seikat ja keskittymään niihin

Hakijan tulee tuntea elinkaari-/hiilijalanjälkilaskennan periaatteet. Arvostamme hiilijalanjälki-/elinkaarilaskentaan liittyviä kompetensseja ja projektikokemusta sekä soveltuvaa insinööri- tai tieteellistä koulutusta. Aiempi kokemus projektien johtamisesta, asiakastyöstä ja myynnistä katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielten taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Positio sijaitsee Helsingissä.

Kehity asiantuntijaksi kansainvälisesti alan johtavassa organisaatiossa

Bionova Oy on kasvuyritys, joka auttaa ammattilaisia rakentamaan kestävämmän tulevaisuuden. Arvostamme vahvasti halua toimia oikein, uteliaisuutta ja pyrkimystä erinomaisuuteen. Jos haluat työskennellä monimuotoisessa, epämuodollisessa ja luovassa ympäristössä tällä alalla olemme oikea yritys sinulle.

Työskentelet alan johtavien asiantuntijoiden kanssa, sinulla on huomattava vapaus, mutta myös vastuu omista tuloksista ja näet työsi vaikutukset nopeasti. Tämä on käytännönläheinen rooli käytännönläheisessä yrityksessä, joka on alansa kehityksen eturintamassa.

Tarjoamme joustavat ja miellyttävät työskentelyolosuhteet ja toimiston näköaloilla ja saunalla Helsingin keskustassa suoraan metroaseman yläpuolella.

Miksi hakea

 • Työskentelet alan johtavien asiantuntijoiden kanssa ja opit uutta huimaa vauhtia
 • Liity dynaamiseen, ystävälliseen, motivoituneeseen, kansainväliseen ja osaavaan tiimiin
 • Näe työsi tulokset ja niiden vaikutus asiakkaisiin nopealla aikataululla
 • Vapaus ja vastuu auttavat sinua kehittymään ja tekemään tuloksia, joilla on merkitystä
 • Epävirallinen työympäristö ja matala hierarkia mahdollistavat yhteistyön kaikkien työntekijöidemme kanssa positiosta riippumatta

Hakuprosessi ja aikataulu

Lähetä CV ja hakemus osoitteeseen careers@bionova.fi otsikolla “Projektipäällikkö-trainee” ja kerro, miksi olet kiinnostunut tästä tehtävästä, miksi uskot, että olisit oikea henkilö tehtävään.

Tehtävä täytetään, kun sopiva kandidaatti on löytynyt, mutta haku päättyy viimeistään perjantaina 1. maaliskuuta 2019. Hakemukset käsitellään niiden saavuttua.

Lisätietoja antaa Tytti Bruce-Hyrkäs numerossa 0500 655 020.

Need help getting started?

You might also like