Valitse sivu

Flexibele

MPG-berekeningen

Compatibel met NMD 3.0 en ondersteunt BREEAM NL, Level(s), LEED en nog veel meer.

Bereken MPG – en nog veel meer

Een Milieu Prestatie Berekening (MPG) is een voorwaarde voor de meeste nieuwbouwprojecten in Nederland. One Click LCA is sinds 2018 officieel goedgekeurd om MPG-berekeningen te ondersteunen.

One Click LCA heeft de nieuwste versie van Nationale Milieudatabase (NMD 3.0) geïntegreerd en ontvangt hiervan dagelijks updates.

Voor bedrijven die bredere naleving zoeken dan de nationale bouwcode, ondersteunt One Click LCA ook BREEAM NL, EN 15978, Level(s), LEED en meer dan 40 andere wereldwijde certificeringsschema’s.

Waarom kiezen voor One Click LCA?

Volledige NMD 3.0-conformiteit

One Click LCA heeft dagelijkse updates van NMD 3.0 en is een van de weinige tools die officieel zijn goedgekeurd voor MPG-berekeningen.

Lees meer →

Uitgebreide BIM-integraties

Importeer BIM-gegevens uit Revit, IESVE, ArchiCad, SimpleBIM en vele andere ontwerptools met onze uitgebreide integraties.

Lees meer →

OCL software image

BREEAM-credits behalen

One Click LCA maakt het gemakkelijk om LCA-credits te krijgen voor elk BREEAM NL-project en is door BRE bekroond met een kwaliteitsscore van 100%.

Lees meer→

 

LCA gemakkelijk gemaakt

Naadloze gegevensimport

Dankzij uitgebreide integraties met Revit, IESVE, ArchiCad, SimpleBim en nog veel meer tools kunt u eenvoudig BIM-gegevens importeren om uw LCA’s te stroomlijnen.

Conforme en uitgebreide gegevens

One Click LCA heeft de laatste versie van de Nationale Milieudatabase (NMD 3.0) geïntegreerd en ontvangt dagelijks updates.

Eenvoudig ecologisch ontwerp

Maak eenvoudig baseline-ontwerpen en ontwerp alternatieven om manieren te identificeren om de impact van uw project te verminderen. 

Gebruiksvriendelijke rapportage

Gestandaardiseerde rapporten voor BREEAM NL, CEEQUAL, LEED en meer dan 20 andere certificatieschema’s wereldwijd om accreditatie te vergemakkelijken.

Vertrouwd door

Weet je niet waar je moet beginnen?

Onze lokale expert is er om je te helpen